Het heeft even geduurd, maar het is zover! Op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober viert WOONDOCK haar heropeningsweekend! We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt om jouw shopervaring te verbeteren. Bij WOONDOCK vind je nu diverse nieuwe exposanten, een volledig nieuwe routing, een stijlvol fashiongebied maar ook nieuwe activiteiten zoals creatieve workshops!  

Natuurlijk willen we dit graag samen met jou vieren! Gedurende onze heropeningsweekend, maar ook in de 2 feestweken erna, profiteer je als klant van heel veel leuke acties en aanbiedingen. Bekijk de actieflyers in onze winkel voor meer informatie. Een greep uit onze acties:

 • Veel acties & leuke kortingen* tijdens de heropeningsweken!

   

  - Wens(boom) voor een ander (14&15 Okt.)
  Bij binnenkomst van de winkel staat een leuke houten boom met daarbij invul kaartjes om mee te doen. Wie zou jij een van deze producten van harte gunnen? En waarom? Vul een deelname formulier in waarbij je aangeeft wat je wilt winnen, voor wie en waarom. De winnaars worden bekend gemaakt na 29 Oktober.
   

  - Aankoop bedrag terug winnen (14&15 Okt.)
  Iedere betalende klant kan meedoen met de winactie! Vul na aankoop een deelname formulier in met je gegevens en je kassa-bonnummer. De winnaar wordt bekend gemaakt na 29 Oktober.


  - Kassabon eindigend op het cijfer ‘10’ (14&15 Okt.)
  Omdat we dit jaar niet alleen een grote verbouwing achter de rug hebben, maar ook nog eens 10 jaar bestaan, maakt u kans op een onwijs leuke goodiebag! Op elke kassabon staat een uniek kassabon-nummer. Zijn de laatste 2 cijfers van je kassabon ‘10’? Dan win jij een goodiebag!


  - Stoelen/banken/tafels 10% korting met begincode 127 (14&15 Okt.)
  We werken met meerdere ondernemers onder ons dak. Op de hele collectie van ondernemer 127 (te zien aan het artikelnummer op het prijsetiket dat begint met 127…) ontvang je 10% korting op de stoelen/banken/tafels!.

   

  - Dutchbone collectie 10% korting (14&15 Okt.)
  Uit de gehele collectie van Dutchbone krijgt u 10% korting.


  - Zuiver collectie 10% korting (14&15 Okt.)
  Uit de gehele collectie van Zuiver krijgt u 10% korting.


  - Rodeo serie 20% korting (14 Okt. t/m 19 Nov.)
  In de BePure unit krijg je maar liefst 20% korting op de gehele rodeo serie. Dit geldt voor de banken, hockers, eetkamerstoelen en eetkamerbanken.
   

  - FOODDOCK aantal raden (14 t/m 29 Okt.)
  In onze FOODDOCK staat een pot met muntjes erin. Raad het aantal muntjes en weet win jij de leuke hoofdprijs! Vul hiervoor een deelname formulier in en speel mee. Win hierbij een heerlijke lunch voor max. 4 personen in onze FOODDOCK. De winnaar wordt bekend gemaakt na 29 Oktober.


  - Facebook inchecken bij de WOONDOCK (14 t/m 29 Okt.)
  Check jezelf in op onze facebook pagina bij WOONDOCK. Door in te checken speel je automatisch mee voor onze prijzen. Gedurende de hele opening worden winnaars gekozen.


  - 2e kopje koffie gratis (14 t/m 29 Okt.)
  Heb je na je eerste kop koffie in onze Fooddock nog zin in een tweede kop? Dan krijgt u die van ons helemaal gratis! Dit geldt alleen voor onze koffie.


   

  - Actiecode 10% korting online (14 t/m 29 Okt.)
  Bij bestelling in onze webshop ontvang je 10% korting. Dit is vanaf 50€. De actiecode hiervoor is WNDCK10

   

 • *Actie voorwaarden

• WOONDOCK behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment een actie te kunnen annuleren, in trekken en/of te wijzigen.
 

• Bij vermoeden van misbruik van een actie, is WOONDOCK gerechtigd om de actie ongeldig te verklaren.
 

• Acties gelden enkel in de aangegeven actieperiode

• Acties lopen zolang de voorraad strekt.

•De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan het spel. De Aanbieder kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van hun identiteit en een geldige inschrijving op het door de deelnemer opgegeven woon- of verblijfadres.

•Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

•De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet
overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. In dat geval is de Aanbieder gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

• De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. De Aanbieder is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs.

•De afhandeling van de levering van de prijs gebeurt door de Aanbieder,
adverteerder/sponsor of een ander daartoe aangestelde derde. In het laatste geval is de Aanbieder niet verantwoordelijk voor de levering van de prijs. In dat geval zal de datum van levering van de prijs in overleg met de leverancier van de prijs worden bepaald.

 •De winnaar kan tot uiterlijk drie weken na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.

• De winnaar van de prijs geeft de Aanbieder toestemming om kosteloos de verstrekte persoonsgegevens, eventuele foto’s of eventuele door de deelnemers geleverde bijdragen ten behoeve van de prijsvraag te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met de prijsvraag alsmede in het kader van de bekendmaking van de winnaar via alle media, waaronder begrepen radio, televisie en internet.

• De winnaar(s) van de prijs zal op verzoek van de Aanbieder medewerking verlenen aan promotionele activiteiten van de Aanbieder voor zover dit in redelijkheid van hen verlangd mag worden, waaronder begrepen publiciteit ten aanzien van de prijsuitreiking via alle media zoals de radio, televisie en internet. Voor de verleende medewerking aan promotionele activiteiten zal geen financiële vergoeding worden betaald.

• De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. De Aanbieder mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens zal worden behandeld.

• Door deel te nemen aan de winacties gaat u automatisch akkoord met uw gegevens. Uw gegevens mogen hierdoor van gebruik gemaakt worden voor onze marketing doeleinden. 

• De Aanbieder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

• De Aanbieder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke problemen of gebreken die voortvloeien uit het gebruik van de website en/of het downloaden van welke componenten dan ook met betrekking tot de prijsvraag.

• De Aanbieder is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene en/of Specifieke voorwaarden prijsvragen handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.

• De Aanbieder is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene alsmede de Specifieke voorwaarden prijsvragen gedurende de looptijd van de prijsvraag te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat de Aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van het spel, zal door de Aanbieder op passende wijze
publiekelijk (bijvoorbeeld via haar site) bekend worden gemaakt.