Gelderland Parket & Laminaat is een jong bedrijf opgericht door mensen met een zeer ruime ervaring in de Parketwereld met name bij de particuliere klant maar ook in de projectmarkt, zoals Het Concertgebouw in Amsterdam en ook het Mauritshuis. Of het nu gaat om een nieuwe vloer of juist het renoveren van je bestaande vloer, bij Gelderland Parket & Laminaat ben je aan het juiste adres.

Twijfel je nog aan welke vloer je het mooist vindt, en kun je in de showroom in WOONDOCK geen keuze maken? Geen probleem, Gelderland Parket & Laminaat komt graag met een aantal door jouw gekozen vloeren bij jou op locatie de vloeren tonen zodat ze ook in je eigen huis met de lichtomstandigheden bij jou in de woning goed vergeleken kunnen worden. Je vindt Gelderland Parket & Laminaat bij WOONDOCK, vlak voor het FOODDOCK midden in de winkel. Een zeer sfeervolle locatie waar je een schat aan woondecoratie kunt vinden.
 

ACTIE:

Het voorjaar komt eraan! Tijd om je houten vloer te (laten) schuren en te behandelen. Gelderland Parket en Laminaat B.V. werkt met de nieuwste oliĆ«n en onzichtbare lakken. Dus wil je jouw vloer laten afwerken in een meer eigentijdse kleur of juist met een bijzonder neutrale look? Dan is dat geen probleem! Tijdens een gratis en vrijblijvende inspectie ontvang je een advies op maat. Ook het bemonsteren van een nieuwe kleur hoort tot de mogelijkheden.

Wees er snel bij met het maken van een vrijblijvende afspraak. Als je voor 1 juni jouw houten vloer laat schuren en behandelen bij Gelderland Parket & Laminaat, ontvang je gratis een complete onderhoudsset voor je vloer.