Retourneren van online aankopen

Voor je WOONDOCK bestellingen geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de online bestelde artikelen in je bezit zijn, tenzij anders vermeld. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en indien je niet tevreden bent, retourneren. Je kunt het artikel retourneren binnen 14 dagen na de dag van ontvangst, in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Beschadiging

In het geval je een of meerdere producten beschadigd ontvangen hebt, dan dien je dit binnen 24 uur aan te geven via je account op www.woondock.nl.

Uitgesloten van retournering

Uitgezonderd van retournering zijn producten die naar de wensen van de klant op maat zijn gemaakt, deze producten kunnen helaas niet worden geretourneerd. Bijvoorbeeld een tafel of bank in speciale afmeting of specifieke kleur.

Retour aanmelden

Indien je een product die online is aangeschaft wilt retourneren, dan kun je dit doen door in te loggen op www.woondock.nl. In 'mijn account' vind je een overzicht van jouw bestellingen. Klik hier onder de te retourneren bestelling op 'overzicht'. Achter de producten die je hebt besteld vind je een retour-button. Hiermee kun je elk product dat je wilt retourneren aanmelden voor retour. Dit kun je vervolgens terugzien in 'mijn retouraanvragen'. Staat er geen retourbutton achter het product? Dan is de retourtermijn verstreken.

Het product dient vervolgens conform onze retourinstructies verzonden of aangeleverd te worden:

1. Het product dient compleet onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking verpakt te worden (indien redelijkerwijs mogelijk). Indien producten beschadigd retour komen, behouden wij ons het recht voor kosten ter compensatie te verrekenen met het terug te storten bedrag.

2. Voeg de originele pakbon bij, zodat we je retour snel kunnen verwerken.

Retourneren via post

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang: De originele verzenddoos (of verpakking) geldt als retourpakket, bewaar deze daarom zorgvuldig. Ook de originele pakbon dient bij het pakket bijgevoegd te worden. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Je dient de PostNL Track & Trace code goed te bewaren, tot je van ons een bevestiging hebt dat wij je pakket ontvangen hebben.

Je kunt je pakket verzenden naar:

Woondock
Afdeling Retouren
Lithograaf 11
6921 VA Duiven

Retourneren in onze winkel

Uiteraard kun je je online bestelling ook retourneren in onze winkel. Hiervoor gelden de volgenden regels:

Je dient in te leveren:
- Het product en/of het beschadigde product in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
- Originele pakbon die je bij je online bestelling hebt ontvangen.

LET OP: bij het retourneren van goederen in onze winkel wordt geen geld retour gegeven of geretourneerd in het geval een product beschadigd is.

Terugbetaaltermijn

Zodra je retourzending of annulering is verwerkt ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.
LET OP: bij bestellingen boven de 50 euro, betaal je geen verzendkosten. Komt je totale aankoopbedrag door het retourneren uit onder de 50 euro, dan wordt er 6.95 verzendkosten in mindering gebracht van het retourbedrag. Je krijgt dan dus aan het aankoopbedrag minus 6.95 verzendkosten terug gestort op je rekening.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.