Medewerk(st)er Horeca

Heb jij altijd al affiniteit gehad met de horeca en zou je het liefst alles van A tot Z uitvoeren? Dan heeft WOONDOCK wellicht een leuke baan voor jou!

Wij zoeken per 1 september 2017 iemand om ons horeca-team te versterken op oproepbasis. Het zal met name gaan om doordeweekse dagen, en vervanging bij ziekte of vakantie ook in het weekend. Per 1 oktober 2017 verwachten we dat je ongeveer 3 a 4 (doordeweekse) dagen beschikbaar bent.

Functieomschrijving:
Je bent samen met je collega’s van A tot Z verantwoordelijk voor alles wat er bij de horeca komt kijken. Je doet de inkoop van de producten, zorgt voor de bereiding, staat in de bediening maar zorgt ook voor de afwas. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het assortiment, wat regelmatig verandert, en bedenk je acties.

Wij zijn dus op zoek naar een allround horecamedewerker, die enthousiasme uitstraalt en als doel heeft de bezoekers een prettige ervaring te geven.

Deze functie biedt veel zelfstandigheid, uitdaging en diversiteit.

Functie-eisen:

• Je bent flexibel inzetbaar
• Je hebt aantoonbare horeca ervaring
• Je hebt kennis van de HACCP regels en allergenenwetgeving
• Je bent sociaal, klantvriendelijk en werkt graag met en voor mensen
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Salaris:

Het salaris is conform CAO wonen. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding buiten de 10 km en zijn er toeslagen op de feestdagen. Geen avonddiensten, je werkt zo veel mogelijk met een vast werkrooster.

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan voor 15 juni je motivatie met CV en foto naar:

vacature@woondock.nl